Rodinné domy ALEA: To je přehlídka nadstandardních prvků a moderních technologií

Současné architektonické trendy velí propojit interiéry s exteriéry. Dnes vládnou domkům elegantní zahrádky, které slouží především k relaxaci.  

Vlastní kousek přírody
Rodinné domy ALEA v Říčanech u Brna jsou ztělesněním přesně tohoto trendu. Stačí otevřít dveře a z prosvětleného obýváku vkročí majitel přímo na zahrádku. Pěstování bylinek, terasa s pohodlným zahradním nábytkem nebo třeba vířivka…prostor nabízí svou ideální velikostí maximální variabilitu využití. Zahrádku navíc skvěle využijete během léta i zimy. V horkých měsících si můžete vychutnat příjemné teplé večery s grilováním a posezením s přáteli, zatímco v zimě si vaše ratolesti dosyta užijí sněhu a stavění sněhuláků v bezpečí domova.


Kdo šetří, má za tři! Seznamte se s retenční nádrží
Dalším benefitem vlastních zahrádek je místo pro retenční nádrž na dešťovou vodu, která v dnešní době výrazně šetří rodinný rozpočet. Akumulace dešťové vody do speciální plastové nádrže umístěné pod zemí řeší její odvod ze střechy a následně umožňuje využití při zavlažování zahrady. Nádrže jsou díky stoprocentní nepropustnosti nejen bezpečné, ale díky plastovému materiálu nepodléhají korozi a mají takřka neomezenou životnost.

Také toužíte po místě, kde byste mohli nerušeně relaxovat? Zastavte se u nás v kanceláři. Projekt Vám rádi představíme a pomůžeme najít ten nejlepší dům přesně pro Vás.

 

Zpět