Hydrocork: Podlahy nové generace

Skvělé izolační vlastnosti, bezpečí pro dítě, pohodlí pro Vaše nohy a luxusní vzhled? Ne,skutečně nejsme v říši snů. Představujeme Vám revoluční řešení v oblasti podlah. Vítejte vesvětě malého zázraku jménem Hydrocork!  

Podlahy nové generace

Skvělé izolační vlastnosti, bezpečí pro dítě, pohodlí pro Vaše nohy a luxusní vzhled? Ne, skutečně nejsme v říši snů. Představujeme Vám revoluční řešení v oblasti podlah. Vítejte ve světě malého zázraku jménem Hydrocork!

Pevnost, pružnost, odolnost

Plovoucí krytina Hydrocork prezentuje skutečný klenot na poli vinylových podlahových krytin. Díky rezistenci vůči vlhkosti a nízké tloušťce o síle 6 mm je skvělou volbou pro všechny typy prostor. Navíc ji můžete položit také na podlahové topení, neboť perfektně vyhovuje předepsaným normám a brání tepelným ztrátám. Díky větší tepelné setrvačnosti materiálu si na první prohřátí sice počkáte o chvilku déle, ale odměnou Vám bude dlouhodobě stabilní vnitřní teplota.

 

To je ale pouze začátek přehlídky skvělých inovačních vlastností. Podlahy Hydrocork se pyšní novým systémem komprese – zámku Pressfit, který funguje na principu stlačení korkového jádra pod vysokým tlakem. Výsledný materiál je tak úžasně pevný a pružný zároveň, což oceníte v každodenním provozu. Měkké korkové jádro je maximálně příjemné na došlap, tlumí otřesy a Vaše klouby hýčká na každém kroku. Krytinu ocení také maminky s dětmi. Korek díky svým vlastnostem výborně drží teplo a pro Vaše ratolesti zaručuje bezpečný „dopad“. Ať se již na zemi ocitnou hračky, nádobí nebo malý objevitel, který se právě učí chodit, díky podlaze Hydrocork se vše obejde bez nehod a slzavého údolí. Když připočteme snadnou údržbu a eliminaci hluku, může být Hydrocork právem korunován na krále podlahového parketu.

Zpět